Verzenden en Retourneren

Voorwaarden

Verzenden

Wij streven er naar om uw order zo snel mogelijk te verwerken en er voor te zorgen dat uw artikelen zo snel mogelijk bij u thuis aankomen. Al onze artikelen vertrekken meteen na betaling op de post en komen dus ten laatste 3 dagen na betaling bij u thuis aan (tenzij anders vermeld).

Verzendkosten:

  • Voor België:
    € 6 voor elke bestelling kleiner dan 75 EUR.
    Gratis voor bestellingen vanaf 75 EUR
  • Voor Nederland:
    € 10,00 voor elke bestelling.

Retourneren

Om een retour zending aan te vragen neemt u contact op via e-mail naar info@soshun.be of telefonisch op 0032 53 42 65 05.
Je hebt tevens de mogelijkheid om je bestelling (of een deel daarvan) binnen 14 dagen na ontvangst te annuleren.
Let op bij geld terug:

  • Retourkosten zijn voor rekening van de klant!
  • Zodra de goederen weer in goede/originele staat (met inbegrip van tags en kaartjes, niet gedragen en niet gewassen) bij ons binnen zijn, storten we het betaalde bedrag binnen 21 dagen weer aan u terug.

Let op : Alleen producten met originele verpakking kunnen worden retour genomen. Voor artikelen die afgeprijsd waren bij bestelling krijgt u geen geld terug. Mocht niet aan bovenstaande eisen voldaan zijn, dan behoudt Soshun -concept store- zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren, of slechts een gedeelte van het aankoopbedrag terug te storten. Ook als de retourzending onvoldoende is gefrankeerd zullen deze kosten in mindering worden gebracht. Dit alles zal per mail of telefonisch met u besproken worden.